Kylpytynnyri yrityskäyttöön

Harkitsetteko kylpytynnyrin hankkimista yrityksellenne esimerkiksi vuokramökille, vuokrattavan saunan yhteyteen tai vaikkapa kärrypaljuksi?

On muutamia seikkoja, mitä kannattaa miettiä tynnyriä hankittaessa, sillä aika on rahaa.

Kylpytynnyrin koko kannattaa yleensä mitoittaa oletettujen käyttäjien mukaan. Kuinka monta yleensä voisi olla kylpijöitä kerralla? Kuinka monta mahtuu saunaan kerralla?

Pienimmillään kylpijöitä on 2-6 kerralla ja silloin meidän normaalikokoiset altaat riittävät. Jos kylpijöitä on kerrallaan 6-10 on meidän uutuusmalli valintanne.

Myös helppohoitoisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Onko paljussa paljon huoltamista? Onko pesu helppoa? Onko lämmitys nopeaa?

Yrityskäyttöön valitessa kannattaa valita mahdollisimman tehokas kamiina. Näin lämmitys on nopeaa ja säästyy työaikaa, sekä lämmityspuita kuluu vähemmän.

Materiaalivalinta altaan sisälle on tärkeää. Pitää olla kestävä, pestävä ja hygieeninen sisäallas. Altaissa käyttämämme valurotaatiomuovi on juuri se ainoa ja oikea.

Ulkonäöllisesti voitte valita juuri sen värin tai materiaalin, mikä sopii parhaiten ympäristöönne.

Ja muistakaa, että kaikki sivuillamme ilmoitettavat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% jonka voi vähentää.

Näillä ominaisuuksilla olevia paljuja saa juuri meiltä!

VESIHYGIENIA

Sitä ei voida koskaan väheksyä. Mikäli palju on vuokrauskäytössä eri käyttäjille, helpointa on AINA vaihtaa vesi välillä palju pesten. Mikäli valitaan suodatusjärjestelmä ja kemikaalit pidentämään kylpyveden vaihtoväliä, on huomioitava, että tällöin terveysviranomaiset voivat vaatia vesinäytteiden ottamista jopa päivittäin. On siis helpointa, edullisinta ja vaivattominta aina vaihtaa vesi eri käyttäjien välillä.

Voitte myös aina ottaa yhteyttä suoraan myyntiimme, sillä kokemusta vuokrapaljuista yrityskäytössä jo 15 vuotta!

Joka päivä klo 10-20 p. 050-552 5067 / Vesa