Steady

Kylpytynnyri, joka tarjoaa mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomuutta kaipaavalle kylpijälle. Steady-paljun muotoiltu instuinkoroke helpottaa paljuun nousemista. Penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana ja kahdelle henkilölle penkki toimii myös käsinojana.

Altaan sileät ja vaaleat muovipinnat mahdollistavat Kiramin turvallisten LED-valojen asennuksen lisävarusteena kaikkiin Steady-paljujen värivaihtoehtoihin. Tehtaalla altaaseen valmiiksi asennettavat LED-valot luovat hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan raamikas Macu kamiina, joka soveltuu keskisuurien altaiden lämmitykseen. Ulkokuorena kierrätysmuovinen ajaton muovipaneeli, joka soveltuu moderniin ympäristöön ja on taatusti säänkestävä. Altaan sileä pinta on helppo puhdistaa, eikä materiaali vaadi muuta hoitoa kuin pesun. Sisävärinä tumman harmaa tai kermanvärinen mocca.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1420 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 157 kg, MACU-kamiinan bruttoteho on 40 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 29 kw. CUBE-kamiinan bruttoteho on 45kw ja nettoteho 35kw.

Hintaan 2890,- Macu-kamiinalla, EP NightBlack, muut värit 3199,00e