Rappuset kylpytynnyriin

Kylpytynnyrin varusteista voi tarpeeseen tulla rappuset, mikäli tynnyri tulee seisomaan pihalla. Tukevat rappuset takaavat turvallisen käynnin tynnyriin ja pois. Jos tynnyri tulee terassin yhteyteen, niin silloin ei välttämättä rappusia tarvita.

StepIn-rappuset, hinta 89,-

Puiset, tynnyrin kaarevaan muotoon sointuvat, 48 cm korkeat Stepin-raput täydentävät paljusi varustuksen ja ilmeen. Varmista turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Kevyet, mutta rakenteeltaan tukevat raput toimitetaan esikoottuna eli ne on helppo asentaa paikoilleen. Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Saatavana myös lämpökäsitellystä männystä 99,-

Step-A-Round rappuset, 159,-

Tynnyreiden ympärille suunnitellut ns. kaariraput, joista voi vierekkäin yhdistelemällä rakentaa haluamasi levyisen todella tyylikkään kulkuväylän tynnyriin. Esikootut raput on helppo ja nopea asettaa paikoilleen. Step-A-Round-rappujen kaari sopii Kiramin M-kokoisiin pyöreisiin tynnyreihin. Rapun korkeus on 50cm. Valmistettu lämpökäsitellystä männystä, joka on sävyltään kauniin ruskea ja materiaalina kestävä.

Family-rappu, 359,-

Family-altaisiin suunnitellut 71 cm korkeat raput, joissa on kulkemista helpottava 85 cm korkea kaide. Raput ovat tukevat ja pinta-alaltaan niin isot, että esimerkiksi tohvelit on helppo jättää niiden päälle kylvyn ajaksi. Raput on suunniteltu samalla pienen massasuodattimen koteloksi, jotta suodatin saadaan säältä suojaan ja piiloon. Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.