Puukamiinat / sähkölämmitys

Kylpytynnyripaketteihimme kuuluu aina vakiona myös kamiina varusteineen.

Tässä esittelemme meidän kamiina vaihtoehtomme. Kylpytynnyrikohtaisesti on hinnoiteltu suositeltavan tehoinen kamiina jo valmiiksi pakettiin, mutta halutessa voi myös päivittää vielä tehokkaampaan kamiinaan.

Kaikki kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin.

CULT-si puukamiina

Antoteholtaan 22 kW, bruttoteho 30 kW

Kylpytynnyripaketissa vakiona mukana 150 cm savupiippu, lämpösuojaverkko sekä piipunhattu. Putken halkaisija 120mm.


MACU-puukamiina

Antoteholtaan 29 kW, bruttoteho 35 kW

Kylpytynnyripaketissa vakiona mukana 200 cm savupiippu, lämpösuojaverkko sekä piipunhattu. Putken halkaisija 150mm.

CUBE-puukamiina

Antoteholtaan 35 kW, bruttoteho 42 kW

Kylpytynnyripaketissa vakiona mukana 200 cm savupiippu, lämpösuojaverkko sekä piipunhattu. Putken halkaisija 150mm.

Saatavana rajoitetusti myös "vasenkätisenä" eli luukku toisella puolella.

Tubtainer ylläpitoyksikkö. Suodatin+sähkölämmitin

Helppokäyttöinen kylpytynnyrin ylläpitolämmitin (teho 2 kW) ja suodatinyksikkö. Järjestelmä koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen avulla, kun altaassa lisäksi käytetään tarvittavia puhdistusaineita. Suodattimena on vaihdettava ja pestävä kuitupatruuna, joka on helppo vaihtaa. Haluttu lämpötila valitaan käyttöpaneelista ja termostaatti ohjaa lämmitystä asetuksen mukaan. Tubtainer-lämmitintä voi käyttää perinteisen puulämmitteisen kamiinan ohella tai paljun voi lämmittää pelkästään sähköllä. Sähkölämmitin on hyvä vaihtoehto, kun puilla lämmittäminen ei ole mahdollista.Suodatin toimii aina kun pumppu käy, eli aina lämmittäessä, mutta lisäksi myös ajastettuna päivittäin, vaikka lämmitystä ei tarvittaisikaan.Järjestelmä on rakennettu siistiin peltikoteloon, jossa on tulo ja lähtö vedelle sekä käyttöpaneeli toisessa päässä. Laitteessa on 2kW lämmitysvastus ja sille riittää 10A sulake. Laitteen liitäntäjohdossa on integroitu vikavirtasuoja. Mukana toimitetaan myös venttiilit ja 38 mm sisämitalliselle letkulle sopivat letkuliittimet.