Hazy

Kylpytynnyri, joka tarjoaa mukavuutta ja modernia tyyliä huolettomuutta kaipaavalle kylpijälle. Tämä aikaa kestävä malli soveltuu jokaiseen käyttötarkoitukseen ja on poikkeuksetta perusvarma valinta.

Hazy-paljun muotoiltu instuinkoroke helpottaa paljuun nousemista. Penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana ja kahdelle henkilölle penkki toimii myös käsinojana. Altaan sileät ja vaaleat muovipinnat mahdollistavat Kiramin turvallisten LED-valojen asennuksen lisävarusteena Hazy-paljuihin.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan sävyinen Cult-si kamiina, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen.

Ulkokuorena tumman ruskealla pähkinän sävyisellä tai hiilenmustalla petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä kursailematon ja huoleton läpikuultava harmaa. Ajaton harmaa väri on suotuisa, tyylikäs ja esteettinen värivalinta moneen ympäristöön. Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1420 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 157 kg, CULT-si-kamiinan bruttoteho on 36 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kw.

Saatavana myös tehokkaammalla MACU-kamiinalla, jossa nettoteho 29kw ja bruttoteho 40kw, pidemmällä 200 cm savupiipulla, hintaan +240,-)

HAZY M Cult ST CoalBlack+Casualgray,
TARJOUSHINTAAN 2 299,00 euroa

Lisävarusteita mm:

ABS-kupukansi

StepIn-rappunen

Juomateline

LED-valot