Comfort Family L

Family-kylpytynnyri on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Ylempänä tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana ja käsinojina.Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee. Family on yleisön pyynnöstä kehitetty kylpytynnyrimalli. Family L soveltuu kokonsa puolesta suuremmallekin porukalle.

Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä tai pähkinänruskealla petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Saatavana myös EP-muovipaneelilla joka on taatusti säänkestävää ja ikuista materiaalia. Myös lämpökäsitelty mänty on suosittu verhoilu sen luonnollisen ulkonäkönsä vuoksi.

Tynnyrin halkaisija on 200 cm, vesitilavuus 1930 litraa ja se soveltuu 6-8 henkilölle. Paljun kuivapaino on 170 kg, CUBE-kamiinan bruttoteho on 48 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 35 kw.

Saatavana myös tehokkaimmalla TUBE-kamiinalla, teho peräti 42 kW antotehona, hintaan +380,-

Tarjoushinta 3295,00 euroa Family L CUBE ST CoalBlack

Lisävarusteena mm:

Eristekansi L-malliin

LED-valot, siniseen ja beigeen altaaseen